Påskehus tur – retur

on

Påskeferien synger på absolut sidste strofe. Påsketræerne er blevet afmonterede, påskedugene er pakket ned, bilen er semifyldt med vores habengut.. Vi skal være ude af sommerhuset i morgen 10:30, så der venter en hektisk morgen med rengøringsræs.

Vi har lejet ‘vores’ påskehus gennem Feriepartner Odsherred, og vi er meget tilfredse. Deres service har været absolut i topklasse.

Først og fremmest slap vi for at skulle køre forbi et kontor og hente nøglen – den hang i en nøgleboks med kode på selve huset, så vi kunne køre direkte hertil, indtaste koden, tage nøglen og låse os ind.

Feriepartner ringede endvidere i ugen før ferien og orienterede os om, at der var væltet mange træer på grunden i en storm, hvorfor grunden ikke længere ligner billederne. Det fik vi et mindre afslag i prisen for. Jeg har lejet temmelig mange sommerhuse via andre bureauer, men jeg har aldrig oplevet denne service før, og det gør, at jeg varmt kan anbefale Feriepartner – de er til at stole på, og de tager ansvar for, at huse (og grunde) lever op til det, de lover på deres hjemmeside. Det er vigtigt, at der er overensstemmelse mellem billeder, beskrivelse og virkelighed.

‘Vores’ påskehus har virkelig været fantastisk, og jeg vil rigtig gerne tilbage hertil. Det er sådan et sommerhus, jeg godt gad eje. Det ligger i et dejligt sommerhusområde med strand på 2 sider – Kattegat på den ene side og Sejerøbugten på den anden. Der er vel 800 meter til stranden, uanset hvilken man vælger. Der er rig mulighed for at løbe (eller gå) nogle dejlige ture langs stranden. Bag stranden ligger der en bred strandeng med en masse trampestier. Her er desuden masser af dyr; hjorte, harer, fasaner og egern har vi set.

En lille ting, jeg undrer mig over, er, at de sidste, der var her, tilsyneladende har støvsuget sommerhuset for alt; for der var hverken peber, håndsæbe, sulfo eller andre basics, da vi kom. Der mangler også helt basale rengøringsartikler. I de fleste sommerhuse, jeg tidligere har lejet, er der altid lidt krydderier, lidt sukker, lidt instant kaffe, noget te, salt, peber, olie, håndsæbe, sulfo osv., men her var alt minutiøst taget med.

Jeg synes, at det er god stil at efterlade huset med et lille forråd, så de næste ikke behøver at suse direkte ud for at handle. Vi efterlader et større sortiment end vi modtog; toiletpapir, sulfo, håndsæbe, pasta, lasagneplader, salt, peber og forskellige rengøringsartikler, for så er det lidt hyggeligere for de næste, der kommer.