God påske & sådan! (opdateret)

vi lejede et fantastisk sommerhus ved Sejerøbugten i påsken. Vi boede nær stranden midt i forårslyset. Det var præcis det, jeg havde brug for. Lys, luft, nærvær, motion, ro og grounding.

Udsigten over Sejerøbugten i smukt solskin og knaldblå himmel på en af mine små daglige løbeture var fantastisk, og jeg mærker glæde ud i enhver fiber af min krop.

Udsigten fra det tidligere badehotel i Høve ved Veddinge Bakker er nok en af Danmarks smukkeste udsigter. Den udsigt er lige til at blive helt glad i låget af. Vi var til 40 års fødselsdag her for at fejre en kær venindes runde dag.

Ovenlysvinduet i vore lejede sommerhus afslører en smuk blå himmel – så er det med at komme ud! Hele huset var fyldt med det smukke særlige forårslys, der fjerner alt vintermørket og giver en forårsuro i kroppen. Det er tid til Ronjas forårsskrig – hun skriger om foråret, fordi hun er nødt til det, ellers brister hun. Hvem kender ikke det?

Løbeture på stranden i rullestenene er godt for anklerne. Det går langsomt, og ja, jeg fik en våd sok 🙂

Vejen til stranden .. smuk, grøn og dejlig at løbe på i den friske luft.

Selv kaffen er smukkere og smager bedre her ude, hvor der er højt til himlen, salt i luften og tid til at trække vejret helt ned i maven ❤ Smuk kaffe fra Madkunsten i Nykøbing Sjælland.

Igen et foto fra en af mine løbeture på stranden og den bagvedliggende strandeng. Der er al den friske luft, jeg kan tylle i mig. Ganske gratis.

I haven bor der både hjorte (vi så 3), harer, egern og 2 fasaner. Min far sender af og til fotos til os af de hjorte, han har i sin have – og det med at være hjortefotograf er nu nedarvet i tredje generation (jeg gør det også :D)

En af de dejlige gåture med min skønne familie på stranden. Vi kastede mange sten i vandet. Hundredvis. Vi kæmpede om hvem der kunne ramme den store rødlige sten flest gange, og til sidst fik jeg det også lært 🙂