Fridag

Aah, lækkert .. jeg har taget en fridag med det ene formål at gøre rent i hele hytten. Her trænger gevaldigt, og på søndag skal vi have hytten fuld af store drenge til 8 års fødselsdag.

Med kirurgisk præcision havde vi for længe siden lavet en aftale på lørdag, hele dagen. Jeg vendte og drejede det i mit hoved, og så kom jeg frem til, at en fødselsdag er sjov. Det skal også være sjovt op til, så den eneste udvej var en fridag.
Nu er huset stille, alle er i skole og på job. Solen skinner, og jeg tænker på, pm jeg skulle løbe en tur. Jeg er tilbage til løbeprogrammets uge 1, for den seneste løbetur var 23. Maj før alle mine gode intentioner kuldsejlede pga travlhed.

Den der løbetur blev ikke til noget, men huset er rent, og jeg er ved at forberede skattejagten. Det er sin sag 😀

Nu er det tid til frokost på altanen. Vi har intet i huset, men heldigvis har vi sådan en: