Rejsefeber?

Lige siden vi kom hjem fra sommerferie har jeg glædet mig til vores tur til London i oktober. Jeg har haft udlængsel siden sommer, og nu har jeg så rejsefeber.

Kufferten er klar, vi er klar, og vi skal snart afsted til London. Jubii!!!

Jeg har været i London en håndfuld gange; den obligatoriske tur i gymnasiet, hvor vi besøgte Freuds hus, så Strindberg, var på Hippodrome og Hard Rock Café.

Ellers har jeg været på hurtige forretningsrejser bl.a. til John Friedas internationale summits, hvor næste års hårtrends og nyheder blev præsenteret – det foregik hvergang på fine hoteller og fancy restaurants, men det var stort set også alt, jeg så af London på de ture. Og så to gange med min mand … snart 3 😉

Så London kender jeg ikke så godt endnu, men min mand … han har været der over 100 gange, så mon ikke han kender et tip eller to?<<
p>