Hej 2018!

Skriv en god bog – i dag er første side i din nye bog. Jeg kan godt mærke, at for mig handler dette nytår meget om inspiration, om historier, om gode bøger, samt skabe rum og ro til fordybelse …

chorinerstrasse_neujahr.jpg

Mit nytår handler også om at finde ud af hvad jeg vil. Før jeg kan finde ud af det, må jeg finde ud af, hvad jeg har og hvad det er, der ikke virker. Måske er det bare små tweaks i min hverdag, der skal til. Måske er det en helt ny hverdag, vi er ude i. Jeg har brug for mindre kaos på mit arbejde. Ikke nødvendigvis mere ro. Faktisk vil jeg gerne uro, gang i den, travlhed .. bare ikke kaos og utryghed.

Jeg har i perioder været ude af kontakt med mig selv og har været udmattet af alle de forkerte årsager. Jeg skal finde tilbage til mig selv og finde ro og styrke til at være den bedste mor, kone, veninde, datter ..

Lige nu er vi på ferie, og vi har nydt en dejlig nytårsaften med festen fra Brandenburger Tor på TV, et spontant nytårsbesøg, samt lidt fyrværkeri på Arkonaplatz. Mere om det i morgen. Jeg er træt nu, og mac’en løber tør for strøm om et øjeblik.

Til slut vil jeg ønske dig et godt og lykkebringende nytår!

Lige nu er alle muligheder åbne 😉

One Comment

  1. Pia Trans siger:

    Godt nytår! Det lyder som en spændende måde at gå året i møde på; at finde ud af, hvad du virkelig vil. Glæder mig til at læse mere om dine overvejelser – hvis ellers det er noget du vil dele.

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.