Tilbage til hverdagen fra Gran Canaria med forstuvet fod

Vi landede kort før midnat lørdag aften. Vores kufferter var MEGET lang tid om at dukke op. Det viste sig, at det skyldtes, at SAS havde rodet rundt i det; min kuffert fandt jeg på et andet bånd sammen med kufferterne fra Malaga. Min mands kom ind efter 1 times tid sammen med kufferterne fra Gran Canaria.

Søndag formiddag var jeg så letsindig at hente mine jobmails søndag eftermiddag (168 ulæste på 5 dage 😱) og pakke ud/rydde op/gøre smårent samtidig med at jeg slettede de lette mails.

Jeg vendte brat omkring på dørtrinnet i strømpefødder, gled og vred om på min venstre fod. Knæk, sagde det, og så var den effektivt forstuvet, og jeg var kørt ud på et sidespor. For helvede da også … Men neglene er stadig pæne, og udenpå den blå fod er skindet stadig solbrunt 😀

Av