Tricks fra glemmebogen

Da jeg flyttede hjemmefra i sin tid og boede i en utæt lejlighed var jeg tit forkølet. Måske havde det også noget at gøre med, at jeg gik i byen uden overtøj og med bare fødder i stiletter i høj sne, det kan ikke udelukkes 🙈

Jeg husker lange feberhede dage i sengen med hosten fra helvede og snot i lange baner i min lejlighed, da jeg var ung. På et tidspunkt begyndte jeg at drikke Echinaforce i et glas vand, og så undgik jeg de værste forkølelser. Jeg blev forkølet af og til, men slet ikke på samme måde. Men et sted undervejs droppede jeg Echinaforce’n. Jeg gik over til et kopiprodukt, som ikke rigtig virkede, og så kom jeg bort fra det for mange år siden.

Nu er vores søn på 8 konstant forkølet; hele tiden forfra med en ny forkølelse; den ene afløser den anden. Det har stået på det meste af vinteren. Nu har han så fået hosten fra helvede oveni. Vi holdt ham hjemme igen et par dage i sidste uge. Faktisk er han gået fra nærmest nul sygedage i vuggestue/børnehave til at have haft en hel del sygedage i denne vinter.

Da jeg hentede ham i skolen i mandags, fordi han var syg og helt stille, så rundede vi Matas på vejen og købte en flaske BioStrath. Det har jeg kun hørt godt om, men aldrig prøvet. Vi har brug for at gøre noget anderledes, så knægten ikke behøver at snotte hele tiden.

Fordi vi er vinterramte herhjemme, sprang jeg til, da jeg læste om dette event i Lyngby. Jeg tekstede lynhurtigt bedsteveninden; det handler om helbred og det handler om vores Dr. Vogel med Echinaforce’n – vores ungdoms glemte trick til færre sygedage. Og det var kombineret med lækkert tøj i ét og samme event. What’s not to like? Vi har ikke set hinanden siden jul, vores liv er fortravlede, og det er så tosset, for jeg savner hende! Det her var den perfekt lejlighed til at ses bare et øjeblik!