Yay, lucky me! Klemdag!

Fordi det er Grundlovsdag er kontoret lukket både 4. og 5. Juni. Javel ja, det er da ingen skam at blive væk, når man bliver bedt om det 😅 Derfor er det min mandag i dag! Billøs mandag, må jeg lige tilføje, for vores bil er til service, så den ikke bryder sammen, mens vi er midt på Autobahn.

Jeg cyklede derfor med knægten i skole. Han er ikke særlig cykelvant, og i vores pressede morgener er der ikke plads til at cykle med ham til skole, så det var første gang. Det gik fint. Lidt langsomt “for jeg skal lige se om der er nogen rotter” ved stationen. Det skabte kø på cykelstien!

Da jeg havde låst vores cykler, sagde han “farvel, du må godt køre”. Det er ingen skam at gå, når man bliver smidt væk 😍

Jeg cyklede ‘den lange vej’ hjem langs Furesøen, omkring 12 km ad de grønne stier. Det var vanvittig skønt! Det ville være skønt med mere tid i hverdagen til solskinsmorgencykelture.

Med sådan en smuk morgen er det svært at bevare pessimismen ☀️☘️