Den sidste julidag

På den sidste juli-dag blev der skruet op for temperaturen. Det var 32-33C, da jeg cyklede hjem. Det var seriøst varmt! På kontoret lavede vi en indsamling af alle de blæsere, der ikke var i brug pga ferie. Vi satte dem til og … svedte videre.

Jeg glædede mig til den sidste juliaften, for vi skulle spise middag i Frederiksdal Fribad. Det er et af sommerens absolutte højdepunkter. Vi plejer at nå derned mindst en gang pr sommer. Sidste år nåede vi det slet ikke, for sommeren sluttede samme dag som den startede. Men i år .. og så tilmed på årets varmeste dag ☀️

Selvom det var varmt, kunne jeg mærke, at der var en ændring på vej. Det var diset, det regnede spredt i et par minutter, og en bygesky hang ude i horisonten. Men her og nu lige her var det varmt, og det var spisetid.

At spise churrasco ved Furesøens bred med sol i ansigtet og sand i skoene er magisk. Salatbuffetten er fantastisk; et stort bord med bedste blandede græske og mellemøstlige salater. Når et fad er tømt, kommer et nyt fad ind med en ny type salat. Og så kan man vælge mellem grillet fisk (smørfisk/laks), oksesteg, bøffer, kylling, pølser og lam.

Bagefter var det over sengetid (ignore), og der var tid til en is og en badetur.