Fødselsdag i julens skygge – 9/24

Min mand er et rigtigt julebarn – han er født 14 dage før jul. Måske er det derfor, at han elsker julen så højt? Det er i hvert fald skønt at være gift med ham – også fordi han er et lige så stort jule-øre som jeg 🥰

Vi fejrede ham dagen før dagen med familien til brunch. mit væsentligste bidrag var at lave vafler. Klassiske 70’er vafler.

Real deal 70’er vaffeljern
70’er vafler

Nu er gæsterne gået, og hverdagen trænger sig på igen.

Jeg skal til England tirsdag til torsdag til konference kun med håndbagage med RyanAir. Det er en udfordring, for dels skal al min flydende kosmetik hældes over i små bøtter, og det hele må max fylde 20×20 cm. Dels skal jeg have en ny kuffert – skal hente en via DBA i morgen. Jeg vidste ikke, at man overhovedet kan få så små kufferter: 20x40x55 cm er max-formatet.

Næste udfordring er, at hele molevitten max må veje 10 kg 😳