Jul på slottet 11/24

Sammen med en kollega ankom jeg efter mørkets frembrud til Rushton Hall i Kettering 2 timers kørsel fra London Luton lufthavn. Vi skulle til møde, og vi var spændte og trætte efter en forholdsvis lang rejse først med fly og siden med bil.

Vores hyrede bil kørte ad små smalle veje, der blev mindre og mindre i takt med at det blev mørkere og mørkere. Først motorvej, så landevej og til sidst meget smal landevej. Og så tilsidst op ad en lang mørk vej til et slot med smukke julelys, der lyste op i mørket for enden af indkørslen.

Vi stod ud og så startede de med at fyre fyrværkeri af. Sådan! Sikke en velkomst!

Inden vi blev vist op til hvert vores værelse af hver vores tjener, aftalte vi at mødes ved poolen. ‘Min’ tjener førte mig ad lange gange op ad to trapper og rundt om adskillige hjørner til et værelse ved navn The Turf i The Stable House – den tidligere stald. Trods navnet The Turf (græsset/ridebanen), så lå mit værelse på 1. sal.

Jeg kunne have mavelandet i den seng, så træt var jeg, men poolen ventede!