Første stop Pegnitz

Jeg ligger på ryggen i min bløde seng i Pegnitz. Klokken er 22:18, og min krop summer af træthed.

Natteluften er lun, frisk og dufter af hø og urter. Måske er det noget, jeg bilder mig ind, men det føles som om luften er renere og friskere end hjemme. Den krydrede friske duft af urter gør mig nærmest ør. Måske er det det hele; træthed, glæde og duften …

Vi pakkede bilen sent i går aftes hjemme i Danmark. Vi var i seng omkring klokken 1 og vækkeuret ringede 4:50. Det var ikke svært at komme op. Sommerferien venter jo derude ☀️

Turen hertil var let og ubesværet. Der var ikke særlig meget vejarbejde, og der var ikke nogle stillestående køer, så rygterne forekommer overdrevne; i hvert fald mellem Rostock og Pegnitz i Bayern. Et sted var der spildt olie, det kostede os nok et kvarter. De øvrige køer var mere tæt trafik med nedsat hastighed.

Vi nåede frem til Pegnitz og kunne i ro og mag besøge Restaurant Zaussenmühle. Sidste år ankom vi først klokken 22 pga køkørsel og skovbrand. Det var meget bedre i år 🥳

I morgen fortsætter vi mod Østrig, gennem Østrig via Brenner til Italien og Gardasøen. Turen mellem München og Østrigs grænse plejer at være lidt af en sejtrækker. De seneste 3 år har strækningen været under construction, således også i år.

Lige nu er vi her i duftende dejlige Pegnitz med de bløde senge og 100% søvngaranti.

Hotellets grøntsagsbed
Downtown Pegnitz