Middag i Pegnitz

on

Her til aften faldt temperaturen ned under 30C. Vi skulle spise på vores yndlingsrestaurant i Pegnitz, restaurant Zaussenmühle. De laver god lokal mad. Min mand er schnitzel-fan, og det kan de noget særligt med her.

Jeg valgte en schweizisk wurstsalat. Det er en af mine favoritter; syrlig dressing, løg, purløg, sure agurker, strimler af god emmenthaler og Lyoner-pølse i en dyb tallerken. Mums!

Knægten fik en kunstnerisk pølse og et bjerg pommes.

Vi sad udenfor den gamle vandmølle. Møllehjulet drejede, vandet rislede, og feriens første dag var næsten til ende.

Mens jeg sad der, mærkede jeg min sjæl lande blødt i min krop. Hele min verden, de eneste der tæller, er her og lige nu ❤️

Glemte jeg at nævne, at jeg fik øl til maden? Jeg bryder mig ikke om øl medmindre den er blå, rød eller grøn og smager af hindbær, brombær eller skovsyre (waldmeister). I aften fik jeg en blå engel med brombærsmag. Zum Wohl!