Uvejr

På vores sidste dag havde vi besluttet os for at sejle en tur fra Malcesine til Limone. Som sagt så gjort, selvom det så lidt truende ud med de her skyer: DSC_0073.jpg

Vi sad udenfor forrest i båden på vejen over søen. Jeg så adskillige lyn over bjergene lige bag Limone, og vinden friskede op.

De kulsorte skyer tårnede sig op, og vi var knap nået i land, før det gav sig til at storme, regne voldsomt og tordne kraftigt. Vi fik ikke en dråbe regn på os, for vi søgte lynhurtigt tilflugt på en nærliggende café, hvor vi fandt et bord.

Her sad vi så den næste halve time, hvor uvejret rasede. Vi fik os hver en cappuccino og noget danskvand. Det var en overraskende kraftig thunderstorm med både skybrud, kraftige vindstød, forholdsvis store hagl og tordenvejr. Lynene slog ned i bjergene bag os og i søen foran os – der var rimelig meget knald på! Jeg var bare SÅ glad og lettet over, at vi lige netop nåede i land, før det gik løs. Det havde ikke været fedt at sidde udenfor på en båd i et heftigt uvejr.

Til sidst var uvejret overstået, og vi kunne gå en lille runde i Limone, før vi igen tog færgen tilbage til Malcesine. Limone er anderledes end de byer, jeg ellers har besøgt ved Gardasøen. Den ligger i den bjergrige ende af søen, og bjergene går brat opad lige midt i byen, så gaderne er stejle, og alle huse har udsigt til søen. Der vokser citroner og appelsiner i Limone – deraf navnet 🙂

One Comment

  1. Garda er fantastisk! Jeg har ikke været her I mange år, men det er et lykkeligt gensyn!

    Like

Der er lukket for kommentarer.