I gang igen

Efter den første vanvittige uge efter ferien er vi ligesom i gang. På den hårde måde. Ikke noget med blød start her. Uge 2 efter ferien har handlet om at rekreere ovenpå den første uge. Det går bedre nu. Jeg er ved at lande indeni mig selv, min mave er kommet i orden, og vi er også ved at komme på plads i hverdagen. Det er vældig rart, at det denne weekend bare er os.

Fredag var vi sammen med gode venner, og det var så hyggeligt og dejligt. Vi kom glade og trætte hjem efter midnat.

Lørdag startede vi med at spise morgenmad hos bedsteforældrene. Dagen gik med at handle, ordne praktiske ting og en god sommermiddag herhjemme. Vi købte lakridsis med yuzu hos Summerbird til dessert. Det var så lækkert ❤️

Søndag er store rengørings- og oprydningsdag hos os. Her trænger efter 3 ugers ferie og 2 ugers travlhed. Min mand knoklede, mens jeg prøvede at gøre en synlig forskel med oprydning.

Jeg har sat en masse PS3 spil til salg på dba, og jeg ville også have sat 3 kasser Flexitrax, en masse Hot Wheels biler, Djeco fiskespil og Byg en haj til salg på reshopper, men app’en er nede, så det må vente.

Jeg fik også lokket knægten til at prøve alle sine jeans. Han havde 1/2 meter høj (!) stak jeans i skabet. Og ja, cirka halvdelen af dem er for små (str 140) – og de er slet ikke slidt! De skal videre i cirkulation. Han vokser ud af sit tøj, før det bliver slidt ned 🤩

Jeg har pakket 3 poser med ting til genbrug, og jeg har smidt en masse ud. Man kan bare ikke rigtig se det endnu, men mange bække små …