Lille kat på vejen …

I går aftes blev min mand fulgt hjem af en meget kælen lille rød kat. Den var meget kontaktsøgende, og jeg gik med ned for at se til den. Jeg tog en skål med vand med, for det var tordnende varmt.

Den lille kat kom straks hen og snoede sig rundt om mine ben. Jeg satte mig ned. Det var en lille spinkel kat med det fineste ansigt og kønne øjne. Den drak en del vand, og så sad den ellers og kiggede bedende efter os, da vi gik ind for at gå i seng.

Her til morgen var den der igen. Vores søn faldt pladask for den. Den er også helt fantastisk sød og kær.

Nu har jeg efterlyst dens ejer på facebook, og jeg håber, at hun/han ser det og finder sin kat igen.

Ellers må jeg finde ud af, hvad vi så stiller op med den 🤔

Kat savner ikke længere sin ejer i Holte/Virum

31/7 – ejeren er fundet, og katten kom hjem i eftermiddag. Jeg efterlyste ejeren på facebook, og jeg er blæst bagover af det engagement og interesse, folk udviste. Opslaget blev delt og kommenteret.

Det viser sig, at katten havde slået sig ned i børnehaven, hvor den har holdt til et par dage. Det er vores søns gamle børnehave, den ligger lige udenfor vores dør. I børnehaven har de fodret katten, givet den vand og så har de aflæst øretatoveringen og har via den fundet frem til ejeren. Det er da verdens bedste børnehave; både for vores søn og for den lille røde Katty 😍