Schweiz tur-retur

Sidder på vej hjem i toget efter en tur til Schweiz, uden rigtig at have været i Schweiz.

Jeg var til et godt heldagsmøde, og ja, så ser man ikke så forfærdelig meget andet end skønne kolleger, fede lufthavne og lidt fra taxaen.

Det var en lang dag; op 4:30, afsted med det første tog – og jeg var hjemme lidt før midnat. Møde fra 9:30 til 18. Jeg glæder mig til at komme i seng 😅

Til frokost var vi på en virkelig lækker sushirestaurant, der havde dumpling soup. Og da det var frostvejr var det det oplagte valg 🍜

Jeg nåede ikke rigtig at tage billeder – andet end af min frokost; en skøn spicy varmende suppe med lækre saftige dumplings ved navn Hot Eduardo 😍

Hot Eduardo 🍜

Jeg så ikke så meget andet af Schweiz end lufthavn, kontor, et par blå sporvogne og en munk der ventede på sporvognen. Jeg troede først, at det var en trendy mand i brun nederdel og vinterfrakke – indtil jeg så, at han også havde et reb bundet om livet ..

I lufthavnen var der et gigajuletræ pyntet med (plastic)diamanter fra Tiffany’s… Jeg eeeelsker glimtende store overdådige juletræer, og det her var så fint glimtende og glitrende.

I lufthavnen kunne man købe masser af pivdyre schweizerure og tonsvis af schweizisk chokolade .. men udvalget af mad var pivringe. Jeg fik mig en pretzel og en cola. En frisk knasende salt pretzel 😘

Blingblingjuletræ 🎄 Victorinox lommeknive.

Jeg brugte lang tid på at udvælge den chokolade, jeg skulle have med hjem. Det blev to gange Toblerone og to chokolade Victorinox lommeknive. Dem skulle jeg have købt mange flere af. De var fyldt med lækker nougat.

Chokoladekniv købt i lufthavnen 😍

4 timer og 38 minutters søvn er lige i underkanten for mig. Da vækkeuret ringede var jeg bombet. Men det er ok, jeg kan mærke, at det her bliver en kort dag i dag. Jeg har noget søvn at indhente i nat 😘