Fødselsdag med Lisa Nilsson & vietnamesisk mad I

Fredag skulle vi til show med Lisa Nilsson i Glassalen i Tivoli. Med regeringens udmelding fredag eftermiddag om at undgå arrangementer på 1000 mennesker og derover blev vi i tvivl om det ville blive aflyst.

Det blev det ikke, skrev Lisa Nilsson på Insta. Vi startede derfor bilen og kørte til byen.

Vi spiste middag på Pho Hanoi, som vi har fået anbefalet som en af byens bedste vietnamesiske restauranter. Og det var virkelig godt – jeg var ved at sige danke til tjeneren, fordi det smagte lidt af Berlin, MrVuong eller Madami.

Jeg elsker summer Rolls 💕
Og signaturretten Pho Hanoi 🌱

Efter en dejlig middag var vi koncertklar 🎶 og satte kurs mod Tivoli med et pitstop i Tivolis foodhall. Vi havde forventet at vi kunne få en dessert i foodhallen, men det er åbenbart ikke en del af konceptet. Heldigvis er Espresso House altid lige rundt om hjørnet, og deres udvalg af søde sager er dejligt stort, fristende og sødt. Vi delte en karamel-cheesecake, for den har vi haft et hypnoseboldøje på i længere tid. Den var nøjagtig lige så skummel som vi havde forestillet os 😋

Omsider blev vi lukket ind i Tivoli og gik ad den hyggeligt oplyste sti gennem den lukkede have. Klar til show 💕