Solskinssøndag i ny CoVirkelighed dag 11

Vi tilbragte søndagen med at vaske flere gardiner kridhvide mit Dr. Beckmann Gardinen Weiss. Vi gjorde rent og ryddede op i hele hytten. Vi så så få nyheder som muligt. Det er rart og nødvendigt med en pause.

Jeg fandt en stak gamle bøger på drengens reol med godt med støv på, så jeg lagde dem på gulvet og bad ham om at gennemgå dem. Han kiggede stakken hurtigt igennem. Han lagde alle bøgerne om insekter til side. Dem vil han ikke have længere. Den tid er forbi, hvor han var passioneret omkring kryb og kræ.

Vi gik en tur langs Furesøen i det skønne solskinsvejr. Det var lige før, at der var for mange mennesker, der gik, løb og cyklede på den smalle bro langs søen. Det blev bedre, da vi kom op i skoven. Der er stien bredere, og der var færre mennesker. Vi så en sød lille mus, der har travlt med at pusle rundt i sit bo i en gammel træstub.

I morgen er det mandag igen. Weekenden har været hyggelig. Vi har hentet mad udefra 2 gange, så vi støtter nogle af de lokale. I morgen kommer der 5 måltidskasser fra RetNemt med spændende retter til hele ugen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.