Solnedgang i sommerhuset – ny CoVirkelighed dag 28

I påskeferien var vi i Rørvig i et lejet sommerhus – det lå kun 850 meter fra havet, så næsten hver aften gik vi ned for at se solnedgang over Kattegat. Vi gik langs Dybesø ned til stranden – og alene turen langs den stille blanke sø var smuk. Trækgæs landede på søen, og et par svaner svømmede stille rundt. Ellers var der stille.

Dybesø

Solnedgang over Kattegat er virkelig smukt, i hvert fald de fleste aftener – også de aftener, hvor solen mere eller mindre gik ned i en sæk. Nogle af aftenerne var det så klart, at man kunne se Sjællands Odde og Hesselø i det fjerne. Det er en sigtbarhed på 25-30 km.

Og når vi var stille kunne vi høre en trompet spille solen ned. Det var smukt, stemningsfuldt og superhyggeligt med den fjerne lyd af en trompet.

Det bedste af det hele var, at vi var sammen, os tre. Vi gemte os for Corona’en i vores lille lomme i Rørvig, og lige dér var det som om det hele var næsten normalt. I hvert fald ved solnedgang.

Solnedgang over Kattegat

Når hverdagen igen kører i højeste gear, så vil jeg helt sikkert savne øjeblikkene med min familie på stranden til lyden af den fjerne trompet ved solnedgang 💕