Den helt rigtige beslutning – ny CoVirkelighed dag 27

Her i sommerhuset tog det længere tid end forventet at sove og stå op. Jeg vågnede ved at spætten hakkede i et nærliggende træ og solens stråler lokkede os ud af fjerene. Vi tog os gooooood tid til bare at være. Vi så lidt tegnefilm, og så sprang vi direkte til frokosten.

Efter frokost løb/gik/skatede vi rundt om Dybesø. Det er vel 2 km. SÅ dejligt!!! Trækgæs landede på søen med hæse skrig, og det var lunt i luften. Jeg gløb – altså min helt særlige løbestil i gå tempo. Gå-løbe = gløbe.

Det var skønt – og virkelig hårdt! Uge 4 = 2×4 minutters løb.

Sidst på dagen hentede vi min mand på havnen, og så kan påskeferien for alvor begynde!

Det her var den helt rigtige beslutning. Her er længere mellem folk end derhjemme. Vi kan komme ud i den friske luft og gå/løbe/skate ture uden at møde flokke af mennesker ude i samme ærinde. Vi skal ingenting udover at hygge os, så sommerhuset føles ikke som et fængsel som lejligheden derhjemme føltes lidt som tilsidst.

Jeg kan mærke roen sænke sig over mig. Det er rart med et afbræk i vores nye CoVirkelighed.

Resten Vi sluttede dagen med at gå til stranden og se solnedgang. Bagefter så vi to afsnit af Unorthodox. Fik akutte Berlincravings .. smukke scener fra Berlin. Det er en gribende og rørende serie om en ung kvindes frigørelse fra religiøs fanatisme. Se den ❤️

Resten af aftenen lavede vi en Pixum fotobog for 2010 – det var et rørende gensyn med billederne fra min barsel med verdens sødeste dreng for 10 år siden ❤️