Mentale skoleforberedelser i en ny CoVirkelighed på dag 30

on

Vi er vist alle utålmodige efter at komme ud på den anden side, men jeg kan jo godt se, at det ikke er lige om hjørnet. Heldigvis åbner skolen igen næste mandag for de små klasser – hvilket betyder, at vores søn skal i skole igen.

Det bliver skole på en ny måde, og det stiller nye krav til børn, forældre og lærere. Det bliver ikke let, men det bliver godt for ungerne at komme afsted.

Vi fik brev fra skolen i går, og det var ikke ligefrem opløftende nyt. Vores søns klasse deles op i 3 hold à 7-8 unger, der kun må se hinanden. De må ikke lege med andre end dem, de er på hold med, og det er også de eneste, de må lege med i sfo og privat. Det er ikke drengens drømmescenarie, men det er sådan det bliver.

Vi har talt det igennem med vores søn, så han er forberedt på, at det er en helt anderledes måde at gå i skole på end normalt. Det med opdelingen af hans klasse i 3 hold lagde en dæmper på hans glæde ved at skulle i skole igen.

Han håber selvfølgelig på, at han kommer på hold med sine venner, men han er forberedt på, at det ikke er noget, han selv kan bestemme.