Hurtig omplanlægning af ferie i sidste øjeblik

Det handler om at handle hurtigt – om 4 uger skulle vi ankomme i Italien.

I lørdags kontaktede vi hotellerne og bookede det sommerhus, jeg fandt på nettet fredag i Ebbeløkke 350 meter fra stranden … Vi har tit talt om at vi godt kunne tænke os at opleve Ebbeløkke om sommeren. Det bliver nu!

Og så må vi planlægge en tour de Tyskland de resterende 2 uger. Budgettet er presset, for vi har betalt for en uges ferie i Sydfrankrig, som ikke finder sted i år. Forhåbentlig får vi en voucher, vi kan bruge næste år. Feriebudgettet rækker ikke så langt herhjemme som sydpå.

Hotellet i Italien var det sværeste at afbestille for os, jeg kunne næsten ikke få mig til at sende mailen afsted… Det koster os ingen penge, men det skar os i hjertet at aflyse 4 uger inden ankomst.

3 ugers ferie i solen ved Gardasøen, den franske riviera og i Berlin blev huhej konverteret til sommerhus i Ebbeløkke og en tour de Tyskland.

Det bliver rigtig fint – vi skal nogle dejlige steder hen, men jeg tilgiver ikke regeringen for deres nationalprotektionistiske tilgang. De ævler om samfundssind uden at ane, hvad det er. Man kan ikke bare lukke sig om sig selv på den måde!

Hotellet i Sydfrankrig
Fra Sydfrankrig til sommerhus