Mad i øjenbrynet og et mobilrelateret uheld

on

I dag var vi til klassearrangement ved Furesøen. Vejret var gråt og blæsende, og vandet var pivkoldt. Ungerne hyggede sig godt, men at sidde på en græsplæne i stiv kuling er ikke det sjoveste, jeg ved.

Jeg gik hen til kiosken for at købe kaffe. Ungerne fik hver deres is, og jeg ville fotografere det. Fokus var på ungerne, kaffe i venstre hånd og mobil i højre hånd. Hvad kan overhovedet gå galt?

Jeg vadede ned i et kæmpestort hul, fordi mit fokus var på ungerne. Kaffen sprøjtede op i mit ansigt, udover min bluse, mobil og sko. Det brændte på mine kinder, sved i mine øjne og dryppede fra mine øjenvipper.

Skidesmart! Jeg kiggede mig hurtigt omkring. Ingen havde set det. Pyha, ingen behøver vide det. Jeg gik på toilettet og forsøgte at tørre kaffen af ansigt og hår. Der var selvfølgelig intet spejl.

På tilbageturen kiggede jeg ned i koppen. Der var sort kaffe i koppen. Jeg havde bestilt en latte. Var det kun mælken, der var hoppet ud? Det er vel ikke muligt? Tilbage til kiosken. Jeg fik byttet min sorte kaffe til en latte. Maskinen var løbet tør for mælk, så de kom kold mælk i.

Da jeg kom tilbage til min mand, var kaffen kold, og han undrede sig over, at det havde taget så lang tid. Jeg var topflov, så jeg sagde, at jeg måtte tilbage for at få mælk i latten. “Du har tomat i øjenbrynet” sagde han. Åh nej? Også tomat?? Jeg havde nemlig købt nogle supergode tomater – og før jeg gik efter kaffe, bed jeg i en af dem – og den eksploderede i ansigtet på mig. Jeg har været et kønt syn.

Forleden havde jeg tandpasta på maven. Det havde jeg ikke lige opdaget. Mens jeg skrev det her, hældte jeg tranebærsaft ved siden af munden. Det er derfor, at jeg sværger til sort tøj. Jeg er virkelig ikke til pænt brug 😳

Mnjaeh ..
(Snavsetøjspose fra vores fantastiske hotel i Barcelona)