U5 åbnede i dag i Berlin

Efter 10 år åbnede U5 endelig i Berlin i dag, og man kan nu hoppe på U-Bahn ved Alex og køre under jorden og under Museumsinsel til Brandenburger Tor 🥳 Det glæder jeg mig til at prøve!

Det er så skørt, og så typisk Berlin, at man ikke kan vende ryggen til i 5 minutter, så sker der noget nyt et eller andet sted. Nu er lufthavnen færdig, U5 kører – og slottet er også færdigt, men indvies først næste år. Jeg håber, at vores yndlingssteder stadig er der, når Coronaen slipper taget i Berlin, og alt åbner op. Jeg håber virkelig, men jeg ved også, at det er en hård tid nu, og mange steder vil ikke overleve . Jeg krydser fingre for dig, Berlin ❤

Læs mere om U5.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.