Decemberlisten

Julen er forlængst startet, og som jeg talte med min mand om i går, så var vi i god tid med det meste i starten af november – men så er det som om vi går ind i en twilight zone – ZAP – og to minutter efter er vi godt inde i december. Der er nu kun 20 .. T Y V E .. dage til jul!

I december vil jeg

 • undgå at blive smittet med Corona. Det er det vigtigste i december. Og det er tæt på nu. Alt for tæt på. Så endnu mere håndsprit, endnu mere afstand, endnu færre arrangementer – men det er til at leve med, for næste jul skal den have én i røven. It is just this once!
 • bage pebernødder a’la Lagkagehuset sammen med familien – det er verdens bedste pebernødder!
 • fejre min mands 50 års fødselsdag bare os to og prøve at gi’ ham den fedeste fridag
 • nyde for vildt at være gift med en 50-årig, der inviterer på morgenmad på Nimb og middag på Søllerød Kro
 • strø magi ud over hjørnet i vores stue. Der er en lille dør i væggen – hvem mon bor der, og hvem er det mon der kommer krymmel på pølsemadderne?
 • synge fællessang hver fredag med familien – have Kleenex indenfor rækkevidde, for de gamle sange rammer
 • se alle afsnit af 2x julekalendere – jeg har allerede Julefeber! Skal lige lære den dans dér! Dans, eventyr og jul er SÅ meget mig ❤
 • holde puppejul – dvs. kun os i vores lille puppe, jo færre jo bedre
 • genoverveje om vi skal holde fast i vores årlige bagedag og en planlagt julebrunch .. hjertet siger ja, men fornuften nej
 • julehyggen i vores puppe skal være omvendt proportional med antallet af kontaktpunkter
 • fylde julen med julemusik, se Love Actually og Alene Hjemme
 • sørge for at brænde vores 4 (!) kalenderlys ned
 • booke 2 Tivolibesøg – et før jul og et lige før nytår
 • fejre nytår på hotel i København. Det er ikke Berlin, men det er København ❤ Jeg håber ikke, at restriktioner vil forhindre os i at pakke rullekufferten og rejse 20 minutter væk, for jeg glæder mig SÅ meget!
 • glæde mig til 2021 – jeg står gerne først for i vaccinekøen. Jeg tror på det ❤