Se lyset på Sophienholm

Vi opdagede først lørdag, at Sophienholm har udstillet 5 lysværker i parken siden december – og vi drog derfor afsted igen i mørke og kulde for igen at se lyset søndag aften på udstillingens sidste dag.

Lysværkerne drager beskueren ud i parkens mørke og rundt til de særligt udvalgte steder, hvor værkerne er placeret.

Sophienholm.dk

Lysværkerne i mørket gav os en anderledes oplevelse af parkens natur, og vi kom i tanker om fjerne kærestedates på den hyggelige terrasse i sommervarmen. Vi må tilbage til sommer!

Ens sanser bliver skærpet, når man går rundt på skovstier i mørke. Det var hyggeligt at gå der sammen i mørket. Knægten har været til diskofest på Sophienholm i 3. klasse, og det mindedes han pludselig. Han fortalte glad om den dejlige aften med klassen i februar sidste år lige før Corona.

Lysværk i træ – ekstra smukt i mørke og med sne ❄️

Vi gik langs søens stille sorte sølvfarvede vand, under træernes sorte silhouetter mod den mørkeblå aftenhimmel. Vi gik i det kuperede terræn ned ad den stejle snoede trappe, langs søen over broen og op til bilen. Det var en hyggelig og meget kølig ❄️ aftentur efter mørkets frembrud.

4 af de 5 lysværker