Opdage først, siden udforske New York!

På vores første dag kørte vi med Big Bus på downtowntur og uptowntur. Det er altid en god ide at opdage, før man udforsker – og det gør man nemt med Big Bus.

Smack fik vi hos Tacos no. 1. Det er det beste mexikansk mad, jeg har fået i mit liv. Sensationelt. Det var så godt! Deres guacamole … altså mums. Jeg skal næste gang kværne et læs koriander ned i min guacamole 🌱

Reeses .. jeg elsker peanut butter. Derfor elsker jeg at, som Reeses finder på – og jeg burde vide, at der i NY ligger en Reeses butik!

Krispy Kreme. Donuts. Whats not to like? Jeg var kaffetørstig – den klarer Krispy. Jeg bestilte en Glaced Latte. Altså en latte med smag af glaseret donut. Sukkerglaseret 😘 det er den bedste latte, ever 🍩- jøsses!

Links

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.