På vej

Vi sidder i flyet med næsen mod Amsterdam, hvor vi skal fange flyet videre til New York.

Jeg elskede alt ved New York, da vi var der for første gang i 2008. Det var en lang varm sommer i New Yorks fantastiske asfaltjungle kombineret med et par dage hos min veninde i Easton, hvor vi var så velkomne, at vi overvejede at blive, da vi sad der på verandaen med hjemmelavet iste og ildfluerne dansende magisk omkring os.

Vi oplevede simpelthen så meget, og vi aftalte, at vi snart måtte tilbage. Alligevel gik der 14 år. Der var lige finanskrise, et par fyringer, bryllup, barn, fertilitetsbehandling plus det løse, der kom på tværs. Livet, in short.

Jeg glæder mig til at vise min søn byen, der fuldstændig vandt mit hjerte dengang. Jeg glæder mig til at se hans ansigt, når han oplever højhusene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.