Baby i snor?

Gåsele fra Tøjbamsen

Om en lille måned skal vi til Berlin på ferie. Til den tid er Nicholas Carl mere sikker på benene end nu – og han vil stensikkert pile væk fra os.

Fordi han har lært at gå allerede inden han er et år, kan jeg jo ikke forklare ham, at han skal gå pænt. Han er for lille til at forstå, at han skal blive i nærheden af os, og da han ikke har noget sprog endnu, kan han heller ikke forklare nogen, at han er blevet væk. Det er mit værste mareridt; at han pludselig er væk!

Så jeg kan gøre to ting; enten kan jeg passificere ham i klapvognen på hele ferien eller købe en gåsele, så han kan øve sin nye færdighed og gå på opdagelse uden risiko for at blive væk. Jeg vælger det sidste, fordi ferien også skal være en stor oplevelse for ham.

Dét valg er temmelig kontroversielt, for rigtig mange har holdningen, at “mit barn er ikke en hund”. Jeg kunne ikke være mere enig – mit barn er da heller ikke en hund! Efter min mening er der ingen forskel på at spænde barnet fast i barnevognen og bruge en gåsele. Begge seler indskrænker barnets frihed betragteligt af sikkerhedsmæssige årsager.

Så i dag vil jeg hente vores nye gåsele på posthuset og lægge den klar til når vi skal ud og rejse. Måske bliver den slidt op på ferien – måske er den så god som ny, når vi kommer hjem. Men det føles helt rigtigt at have mulighed for at kunne have styr på ham, hvis han gerne vil gå omkring selv.

Jeg har bestilt Sunshine Kids Sure Step til Nicholas Carl hos Tøjbamsen. Den koster 99,95.

One Comment

  1. Syntes det er en PRAGTFULD ide og ville selv bruge den, hvis jeg skulle afsted med et “lige lært at gå barn”.
    Gi´ den gas!

    KH C

    Like

Der er lukket for kommentarer.