Paris prep #1

Der er 34 dage til vi skal til Paris – og jeg glæder mig!

Vi har ikke været i Paris siden vores bryllupsrejse for 10 år siden. Vi skal bo på samme hotel som dengang i latinerkvarteret, nær Luxembourghaven. Denne gang er vi 3 – vores søn skal se Paris for første gang.

Så jeg er i gang med forberedelserne ..

Her til aften fik jeg læst denne herlige bog til ende; In Paris – 20 women on life in the city of lights. Den handler om vidt forskellige ægte levende moderne pariserinder og deres forskelligartede liv i Paris.

Bogen indeholder – udover vidt forskellige spændende pariserinder i alle aldre – en række hemmelige tips og parisiske tricks. Nu glæder jeg mig endnu mere 🤩

Bogen er skrevet af Jeanne Damas, tidligere model, samt Lauren Bastide, som er journalist. Begge bor i Paris.

 • Snup den parisiske stil hos Rouje – Jeanne Damas eget tøj- og kosmetikbrand.

4 Comments

 1. venterpaavin siger:

  God tur! Jeg var der sidst forrige år, og blev genforelsket i byen nok engang 😍 Når jeg læser mine indlæg derfra, er jeg stadig betaget, også særligt over hvor billigt man kan leve der.

  – A

  Like

  1. mammalade siger:

   Tak! Hov, jeg skal lige forbi dine gamle indlæg og lure! Hvad er dit bedste Geheimtip?
   Gitte

   Like

 2. venterpaavin siger:

  Jeg var lidt forelsket i et tip fra en læser, og fandt dergennem en virkelig fin boghandel. Men dertil er “klassiker tippet” sandt; at vælge de små, fine fortovscafeer i sidegaderne og bestille noget du ikke nødvendigvis har prøvet før – det er altid en oplevelse😍.
  Alle mine tips er iøvrigt samlet her ink. budget;
  https://www.venterpaavin.dk/2018/06/08/parisferie-pa-5000-kroners-budget-og-8-tips-hertil/ og dagbøgerne kan du finde, ved at skrive Paris i søgefeltet – hyggeligt du vil kigge dem 💓.

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Jeg er allerede i gang 👀
   Tak for link 🙏🏽

   Like

Der er lukket for kommentarer.