Sommersko

Jeg føler nærmest, at NC er hoppet direkte fra flyverdragt og vinterstøvler til shorts og overgangssko. Overgangsskoene har kun været i spil ganske få gange, før sandaler ville have været smarte at have.

Indrømmet, sommervejret er kommet bag på mig, og derfor har vi ikke fået købt sandaler. Endnu. Men NC har sine fine brune overgangssko med god støtte til hans skæve ankler, så han løber ikke rundt på bare fødder. Det med sandalerne skal vi nok nå en af dagene.

Jeg lurer lidt på at købe de her Naturino Falcotto sandaler. Det var sådan et par sandaler, han havde sidste år – de støttede godt om hans ankler, og de holdt faktisk hele sæsonen. Det tror jeg nu ikke, at de gør i år, for sliddet på dem bliver meget større i år med alt det, han kan nu og skal nå nu.

Og dermed er sommersko for mig ikke længere en café, hvor jeg spiser en burger med veninderne eller noget, jeg køber til mig selv. Sommersko er til NC. Til mig skal det være et par terrængående lette nogen, så jeg kan sprinte efter ham, når han sætter turbo på sin plastic MC. Så du’r det ikke med smukke sandaler med hæl eller sling back eller lignende. Kan levende forestille mig at ligge på maven på asfalten med 5 udslåede tænder, et brækket ben, blodige knæ og smadrede smukke sandaler. Nej, vel?