Der er noget om frakken, der skal stå Burberry i nakken!

Manden er til George Michael koncert Jylland, så jeg susede afsted fra arbejde klokken 15 for at hente rensetøj og barn.

På loppemarked for to uger siden købte jeg en Burberry frakke for 250 kroner. Helt mage til den min mor havde. Sikkert også samme årgang. Der er en kuglepensplet på den, men pyt … Nu er den renset og strøget, og den er fin nok til mig. Jeg så superglad for den inklusiv patina og blå plet.

Min mors Burberry frakke overlevede 2 børn med fedtnæser og -fingre, som voksede op og flyttede hjemmefra. Den overlevede hende. Jeg tror, at min svigerinde arvede min mors Burberry frakke, men jeg har aldrig set hende med den. Nu har jeg fået min egen til mit eget liv. Dejligt!

Da jeg havde hente frakken, hentede jeg knægten. “Hej mor!” råbte han, da han så mig. Vi gik en lille tur forbi legepladsen, hvor han lavede sandkage, gyngede og stampede livet ud af en flok snegle, så der var snegle, slim og tarme over det hele. Jeg sagde, at han ikke måtte trampe på sneglene, men det virkede ikke. I samme sekund jeg slap ham, stampede han på sneglene igen … Ak ja, det med at være god mod dyr er ikke medfødt!

Nu er klokken 20:30. Knægten og jeg lå og sang godnat sang i vores seng, og vi faldt begge to næsten i søvn. Jeg lagde ham i seng, og så gjorde jeg selv klar til natten. Jeg kunne være gået i seng klokken 16, så træt er jeg! Jeg sover helt sikkert før 21:15!

2 Comments

 1. hende siger:

  Nej, det virker ikke. Altså det med at skælde ud pga. døde snegle.
  Sådan er det også her hjemme, men nu er det mest blevet sådan, at jeg skælder ud, hvis Harald kommer løbende med de sølle sneglerester i hænderne. Det er alligevel vildt ulækkert.
  Jeg forsøger at forklare ham, at man skal sneglede være, men det forstår han altså ikke helt endnu.

  Like

  1. Gitte K siger:

   Åh, hvor dejligt! Altså ikke at din søn også lemlæster snegle, men at det ikke bare er min søn, der har den slags tendenser. Jeg er enig – det nytter ikke at skælde ud pgs. døde snegle, men jeg vil fortsat fortælle ham, at det må han ikke.

   (det er i øvrigt ikke kun snegle, men også edderkopper ‘kop’ og myrer, der får samme behandling)

   Men heldigvis bringer han ikke sneglelig med hjem. Han rørte en af sneglenes tarmsystem dér på plænen, og kiggede forskrækket på sine fingre og sagde ‘nas!’ og tørrede snegletarme af i mine bukser.

   Badr… det er kun en fase, det er kun en fase, det er kun en fase!

   Like

Der er lukket for kommentarer.