Fra fyret til aktivt jobsøgende

Faldt lige over disse 10 bud for ‘os fyrede’ på kommunikationsforum.dk og skynder mig at add’e dem her, så jeg kan kigge på dem regelmæssigt, når jeg falder i et sort hul:

1. Hold op med at have ondt af dig selv.
2. Gentænk dig selv og dine evner.
3. Ignorer andres pessimisme.
4. Drop din egen negative attitude.
5. Lav et fedt CV.
6. Skab og udnyt netværk.
7. Betragt jobsøgning som et job.
8. Planlæg og hold dig til planen.
9. Bliv ved med at udvikle dine evner.
10. Tro på dig selv.

På nuværende tidspunkt har jeg opdateret CV – og mand, det er et fedt CV! Jeg har oversat det til engelsk – oh boy, det er et fedt CV! Jeg har søgt 3 virkelig fede jobs, og der er flere jobs, jeg skal have søgt.

Jeg har meldt mig til ‘Fest for fyrede’ på mandag, og til et netværks-introduktionsmøde på næste fredag. Jeg har takket ja til min fagforenings tilbud om karriererådgivning  og skal have fastsat en dato. Jeg har ‘spredt ordet’ på diverse online netværk.

Så nu er jeg ikke ‘bare’ lille fru fyret, nu er jeg aktivt jobsøgende og har taget det fulde ansvar for min situation. Bring it on!