Fyringsforkølelse?

At blive fyret har ikke ligefrem styrket mit helbred. Jeg har hostet, snottet og skrantet i en lille uges tid, men det var først her mandag morgen, at det lige som sad i hele min krop og gjorde mig ukampdygtig.

Mandag aften havde sønnen 39 i feber. Han var ikke mat eller slatten, var faktisk forbavsende frisk og meget morsyg. Han nøs meget, og det var veritable guirlander, der kom ud.

Mandag aften fik jeg trænet i 30 minutter, inkl. 10 minutters opvarmning, men opvarmningen var åbenbart ikke slow nok, for jeg fik træningsmigræne i løbet af natten. Det kan selvfølgelig også hænge sammen med, at jeg lå sammen med 39 grader varm dreng, der limede sig fast mig…

Tirsdag vågnede jeg derfor op med migræne, og da drengen heller ikke havde fået det stort bedre, meldte jeg mig/os syg.

Vores dag gik med at se Cirkeline, spise frokost hos farmor og bedstefar og sove fra 13-17.

Nu er klokken snart 22, og drengen sover selvfølgelig ikke endnu. Der røg derfor min træning. Øv bøv. Resten af ugen må jeg virkelig se at stramme op. Har jo ikke spist pulvermad, fordi jeg har spist sammen med sønnen.