F**årssko & rabarberlagkage

Lørdag aften. Snydt for sol i dag, snydt for f**år. Jeg tør dérfor ikke skrive f-ordet. DMI havde lovet sol og så videre i dag, men vi har været pakket ind i tåge og grå skyer hele dagen.

Ikke desto mindre fik jeg samme ide som rigtig mange andre mødre i dag: Der skal indkøbes overgangssko til knægten, for vejrudsigten siger 16 grader.

I Skoringen i Lyngby Storcenter skal man bestille en tid i forvejen for at få ordentlig betjening. Det nægter jeg af princip. Hvis jeg skal lægge mine penge i en butik, skal de gide mig og mine søn uden at jeg har bestilt tid i forvejen. Ellers finder jeg en anden butik med en ordentlig service.

Vi havde meget begrænset tid lørdag formiddag, Nicholas var allerede træt klokken 11, og vi kunne godt se, at en tur til vores favorits-børneskobutik i Vanløse – og en tur til nul-service skobutikken i Lyngby Storcenter var også udelukket.

Birkerød? Godt valg. Let at parkere, få mennesker og meget opmærksomme ekspeditricer. Samt ‘spar 25%’ på børnesko og gratis god service til alle. Ikke kun dem, der bestiller god service i forvejen på internettet, Det tog os ganske kort tid at finde, prøve og købe et par super fine blå
Ecco sneakers.

Nicholas formåede også at skræmme nogle forældre fra at få flere børn med sin højlydte og lettere maniske adfærd. Jo mindre sagt om det, jo bedre 🙂

På vejen hjem faldt han i søvn i bilen. Der var udsolgt. Vi stoppede hos bageren for at hente noget bagværk – og kan man andet end at testkøre en kage, som beskrives som ‘Weekend lagkage med rabarbercreme’ , når man er syg med rabarber? Nej, vel?

Ved 15-tiden kom vores venner forbi med deres søn, som er jævnaldrende med NC. De kommer fint ud af det sammen, og leger sammen som ‘rigtige’ drenge; larmende og trashende.

De to knægte skiftedes til at have førerhatten på, sådan at den ene ledte legen og den anden fulgte efter – og derefter omvendt. De blev uvenner, skændtes og puffede til hinanden, for så at blive bonkammerater lige bagefter igen.

Og som added bonus kunne vi forældre bare sidde og snakke sammen alle 4 uden at skulle have opmærksomheden rettet andetsteds hen. Det er fantastisk bare at kunne sidde og hygge os med jævnaldrende uden at skulle være over knægtene hele tiden.

Og rabarberlagkagen var fantastisk. Den var helt klart værd samtlige kalorier værd. Min næste lagkage skal laves med rabarberskum. Må kunne kopieres. Uhm!

One Comment

Der er lukket for kommentarer.