Tømmermænd?

Søndag morgen vågnede jeg som sædvanlig med ondt i halsen. Nicholas lå hen over mit hoved og sov rævesøvn. Jeg var absurd træt, og lurer lidt på, at det var de par glas vin, jeg fik lørdag aften, der spillede ind.

Vi var til Allans brors fødselsdag, og det endte med at ungerne lavede stuen om til diskotek med diskokugle og høj musik. Nicholas elskede hvert sekund. Han kom ellevild ind og hev fat i mig – ‘MOR!’ råbte han med høj klar barnestemme: ‘Se! Tissekone!’, hvor efter han pegede på discokuglen! Alle kiggede, og vi kom til at grine.

Nicholas er helt tosset med sin lidt ældre kusine, og han elsker, når hans meget ældre fætter viser ham spil på Nintendo’en eller Wii’en. I mellemtiden får vi en unik chance for bare at være os og snakke hyggeligt med andre voksne mennesker. Og få et par glas vin.

Rollingerne ville danse med deres gamle forældre, og hvem vil ikke gerne danse med diskotekets lækreste dreng? Nicholas og jeg gav den gas til ‘Theme from S-Express’.

Allan skulle afsted på arbejde, og planen var egentlig, at han skulle have kørt os hjem først, men vi nænnede ikke at afbryde festen for Nicholas, så vi blev lidt længere og blev lovet et lift hjem med farmor og bedstefar.

Det var så fin en aften. Nicholas havde det så skægt, og han nød det hele. Han var glad, og han var let at få med hjem. Han var godt nok ikke glad for, at farmor og bedstefar kørte hjem, men da han så månen var han glad igen. Så ville han over på legepladsen.

Klokken var 22, så det var ikke en mulighed. Vi gik op og gik i seng. Nicholas sov stort set med det samme, og jeg ryddede lidt op og gjorde klar til søndag.