Savn på forhånd

Så er det min tur til at savne på forhånd. I morgen klokken 5:50 skal jeg afsted til salgsmøde, og jeg er først hjemme igen i overmorgen.

Det er ikke mig, der skal synge Nicholas til ro, ikke mig der skal lave madpakke og aflevere ham de næste to dage. Det lader jeg lige være med at tænke nærmere over, for det vækker på-forhånd-savnet i mig.

Jaja, det bliver da spændende, skægt og udfordrende at komme afsted til salgsmøde, men jeg savner allerede min lille gut. Jeg ved, at drengene får en fest, mens jeg ikke er her, så det er ikke fordi jeg er bekymret for at forlade dem.

Det er fordi jeg er mor. Først og fremmest mor. Før produktchef og alt det andet.

Det er fordi jeg elsker at være mor ud i hver en fiber af min krop, så jeg slet ikke kan lade være med at være mor mere.

Jeg savner allerede den lille filøjser. Jeg har sunget sange for ham – en hel (tynd) sangbog, jeg har læst alle Cirkeline-bøgerne for ham, og vi har læst bondegårdsbøgerne.

Og jeg lagde ham for sent i seng, så han forhåbentlig ikke vågner i morgen, når jeg lister mig afsted. Suk.

2 kommentarer til “Savn på forhånd

  1. Det er lige det, det handler om; at være mor helt ud i hver en fiber. De unger fylder bare alt og jeg er af sted lige nu og elsker roen og tiden til mig, men jeg glæder mig også til at kysse dem i morgen 🙂
    Rigtig god fornøjelse og KÆMPE tillykke med alt det nye som dit job forhåbentlig bringer med sig 🙂

    Like

    1. Tak – og i lige måde! Jeg håber, at dit kursus var givtigt og afslappende på samme tid 🙂

      Like

Der er lukket for kommentarer.