Ny start, nye indtryk

Omsider fredag. Hold op, jeg er færdig. Mit hoved myldrer med ny information, og jeg prøver at sortere al informationen eller bare undgå at rode det hele sammen, men mit hoved er fyldt med nye indtryk og træt oveni.

Jeg kommer til at elske mit nye job. Det gør jeg nok allerede. Det er spændende, udfordrende og lige mig. Jeg skal bare lige kæmpe mig ind i det! Og jeg havde bare lige glemt, hvor hårdt og krævende det er, når alt er nyt, selv kaffemaskinen!

I næste uge har vi salgsmøde, og jeg skal selvfølgelig præsentere mine produkter. Jeg aner dog ikke, hvad jeg skal sige, og det plejer jeg at have fod på i god tid. Nu har jeg kun mandag til at få fod på det, og mandag har jeg 7 (!) møder/aftaler af forskellig art.

Men jeg klarer det. Oveni alt det nye har jeg jo både rutine og erfaring.
Plus et pokerfjæs.

Men det er først næste uge. Lige nu ser jeg Bridget Jones, skriver blog, drikker cola og spiser padder. Og så skal jeg i seng, for hold nu op, hvor er jeg træt!