Hård kur(s) eller blød slingrekurs?

Overspringshandlinger en masse! Jeg gider ikke træne for tiden. Jeg kan ikke sætte fingeren på hvorfor, men jeg kan snildt komme op med omtrent 10.000 gode undskyldninger for at blive hjemme og fise den af.

Det går bare ikke. Jeg har taget 1 kilo på, og det er første skridt i den forkerte retning. Jeg spiser igen for meget slik. Der er slik overalt på mit nye job, for vi sælger bl. a. slik… Inte bra. Jeg fik en pose slik med hjem forleden – læs: en hel bærepose med skumfiduser og chokolade.

Jeg er holdt op med at spise Nupo til frokost, jeg vil åbenbart hellere være social til frokost end tynd og sær. Jeg gider ikke være kendt som hende på hysterisk slankekur, der aldrig spiser sammen med kollegerne. Frokosten er nu heller ikke det største problem. Jeg fylder kun 1/2 tallerken og kun kød og grønt, og det går ret fint med det.

Mit problem er simpelthen min søde tand og min pt slatne moral. Wtf … i morgen er der en ny dag. Jeg prøver igen! Nu har jeg været i fuld sving på cross traineren i 52 minutter her til aften. Føles godt og effektivt!

… Selvom Endomondo nægter at lade mig ændre på dagens træning og næsvist angiver, at jeg har løbet intet mindre end 0,36 km på 54 minutter …