Tilbage til hverdagen

Tilbage-til-hverdagen-listen:
1) vaske tøj, hænge til tørre
2) købe ind (leverpostej, agurk, rugbrød, gulerødder, melon, mælk, let mad til i aften?)
3) lægge tøj på plads, pakke ud og rydde op
4) lægge tøj klar til i morgen til Nicholas og jeg
5) pakke Nicholas taske, bliver det regnvejr i morgen?
6) pakke min taske
7) smøre madpakke, navn på ny madkasse
8) farve hår og tå-negle
9) få alle i seng i god tid
10) stille vækkeuret til 5:20

Dagen er gået, der er rent tøj i alle skuffer og skabe, lavet madpakke med navn på, købt ind, spist aftensmad, ryddet op, stillet tasker parat, regntøjet er pakket, håret er farvet og tåneglene ligeså.

Nicholas sov ved 22-tiden. Ups. Der skal vist arbejdes på at stille hans indre ur over på ‘hverdag’ igen. Han glæder sig til i morgen, til at komme i børnehave og lege med alle sine venner igen.

Badeværelset er rent – det bliver altid brunspættet, når jeg farver hår, så jeg giver det altid en grundig overhaling for at sikre mig at brunspætterne ikke bliver siddende for altid.

Måske er mit hår blevet lidt for mørkt? Det ser altid voldsomt ud, når det er vådt, det er måske nok okay? Det får vi at se i morgen. Nu vil jeg sove på mit våde nyfarvede hår. Det køler så dejligt om hovedet 🙂

Jeg tror sgu, at det lykkedes – det hele er klar til hverdagen igen…