Elektrisk kjole?

36-3033Jeg er virkelig glad for min sort/hvide Saint Tropez sommerkjole, men i dag har jeg været ved at rive den af kroppen og stampe på den. Den var elektrisk, da jeg tog den på i morges. Normalt går det væk, men nænej ikke idag!

Så jeg havde en kjole på, der limede til mine lår og min mave, samt konstant møflede sig op i skridtet på mig.

I dag var der to mænd, der smilede til Nicholas. Det sker normalt ikke så ofte og så påfaldende tydeligt, og jeg opdagede da også, at det ikke var ham, de smilede til. Det var min kjole, der afslørede cirka 20 cm mere lår end planlagt. Arjmen, superkikset altså..

Jeg hader hader hader sådan noget. Jeg måtte konstant hive kjolen fri, og jeg blev bare enormt selvbevidst.

Den lå i fryseren en time her til aften, men var fortsat elektrisk, da jeg tog den på, da vi skulle ud at spise.

Hvad gør jeg??
Hårspray?
Skyllemiddel?
…. ?