Ret nemt er ret godt!

Hjemme hos os har vi ikke hverken tid eller lyst til at handle hver dag. Jeg synes for eksempel ikke, at det er spor fedt at skulle i 2-3 butikker for at finde gode og spændende ingredienser til et lækkert måltid på en sur tirsdag i september, hvor jeg er træt og mest af alt vil hjem og kramme familien.

Man må vælge sine kampe med omhu, og jeg gider ikke længere kyle kilovis af mad ud hver uge, fordi vi alligevel ikke fik lavet det, vi havde planlagt, fordi det var for kedeligt og vi derfor fik lyst til noget andet.

20130917-192152.jpg

Vi er i gang med uge 2 med mad fra Ret Nemt. Det er vildt godt! Vi får så god og varieret mad i afmålte portioner, at vi ikke kommer til at melde fra foreløbig! Ret skal være ret – der har været en enkelt ret, der var lidt kedelig, men resten har været så fint.

Det bedste er, at vi slipper for at købe en masse ingredienser ind til spændende mad i 2-3 forskellige supermarkeder, og vi har fået reduceretvores spild radikalt. Når vi skal bruge en halv agurk, så er der pakket en halv agurk til os. En anden familie får den anden halvdel. Den tankegang kan jeg godt li’.

Det samme med blomkålshovedet, savoykålen, hvidløget … Selv mælken, der skal bruges, kommer i en lille karton, og der kommer kun et æg, når vi skal bruge et æg. Det hele bliver leveret i hvide flamingokasser -vi fik det leveret udenfor døren omkring midnat. Der er ilagt isposer, som holder maden tempereret længe, men vi kastede det direkte i køleskab, da det puslede ved døren.

Her er det aftensmaden fra igår, som er kofta med agurkeraitha og tomatsalat. Mums! Det var lige os!