Ro med piktogrammer & apps – II

Morning Kids app’en er købt og testet en enkelt gang. Desværre foregår det på Ipad’en, og det gør denne app ubrugelig i vores verden lige nu, fordi Ipad-brug om morgenen er ophav til konflikter. Ellers fint tænkt som spil-udfordringer ‘spis morgenmad’, ‘børst tænder’ på tid etc.

Ugeplanen på Ipad’en er heller ikke det store hit. Til gengæld spurgte knægten efter min tegnede kalender, så jeg må lave en ny, hvor han kan kradse dagen væk om aftenen.

Nogle gange består en god app åbenbart bare af en tusch og et stykke papir …

2 Comments

 1. Vi prøvede også Morning Kids uden succes. Min søn siger selv, at han “jo godt kan finde ud af det”. Alligevel går morgenen ind imellem i hårdknude, hvis det ikke helt kører efter snoren eller hvis der er distraktioner (tegneserie, iPad eller lignende, som er i nærheden)…
  Kh, AM

  Like

  1. Gitte K siger:

   Kære AM,
   Tak for din kommentar. Det er det samme her, det er små ting, der vælter læsset. Her er humøret hos små og store, samt hvis vi ikke har tid til at tage lidt ekstra tid, så spiller det også ind og kan vælte morgenen.
   Tak for spændende læsning på din blog 🙂
   Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.