Post-op dag 6 – mareridt & morgenlur

Jeg vågnede ved midnat af et seriøst mareridt. Jeg havde bare sovet en times tid. Jeg kunne ikke falde i søvn igen, for når jeg lukkede øjnene kørte mareridtet videre som en film.

Jeg måtte hente et blad og lå og læste en times tid, før jeg prøvede at sove igen. Så begyndte øret at gøre ondt og brændte varmt pga varmen fra hovedpuden. Jeg smed den på gulvet og spiste en ipren. Det lykkedes efter endnu en times tid at falde i søvn, så jeg er så smadret i dag.

Nicholas vækkede mig ved 7-tiden og kom ind og puttede sig ind til mig under dynen.

Nu vil jeg prøve at tage mig en lur. Huset er stille igen, og jeg er så træt.

One Comment

  1. CC siger:

    Sov og hvil du dig hele dagen med god samvittighed 🙂

    Lige nu er det kun for meget aktivitet, der må give dårlig samvittighed. Din krop har brug for at du lytter til den. Hvis du tænker på den som en lille baby, der har brug for ro til at gro, er det nok ikke helt ved siden af 😉

    God bedring!!!

    Like

Der er lukket for kommentarer.