En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu!

Siden jeg skrev, at vi samler på Føtex/Bilka dyrekort, så har jeg fået så mange henvendelser omkring de samlekort, Nicholas mangler i sin bog – og efterfølgende har Nicholas fået flere breve med søde hilsner og samlekort i.

Der er endda et sødt og gavmildt menneske, der så gerne vil hjælpe Nicholas med at få fat i det sidste manglende kort, at hun har tilbudt at lave et ‘hul’ i sin egen samling. Det kan vi ikke tage imod – ihvertfald ikke før vi har prøvet alle andre muligheder!

Faktisk er jeg helt overvældet af den store hjælp og opbakning, vi har fået både fra helt ukendte mennesker og fra gamle venner. Nu forstår jeg hvorfor man gerne vil starte en samling. Det har været så hyggeligt at samle på de her billeder, og det er bestemt ikke sidste gang, Nicholas og jeg går i gang med en samling igen.

Det sidste kort, vi mangler, er nu i hus, og vi mangler ikke flere 🙂

Tusind tak for jeres hjælp med samlingen!

9 Comments

 1. CC siger:

  Bedre sent end aldrig 🙂 Jeg spørger en af kammeraterne i børnehaven, om han har dobbelt af nr. 107.
  Vi startede aldrig selv på at samle (p.g.a. min egen uopmærksomhed overfor min søns behov hvad det angik); men jeg vil gerne hjælpe jer, hvis jeg kan 🙂

  PS! Jeg tror at vi danskere går og bilder os ind, at vi er berøringsangste; for hvis først man åbner op, og fx. beder om hjælp, er der ofte overraskede meget behjælpelighed at finde ❤ Det er denne beretning et meget godt eksempel på. Tak for 'opringningen'

  Like

 2. Mette siger:

  Den troede jeg, du havde fået!?? Sådan så det ud på kommentarerne under sidste indlæg om kort.
  Den fik jeg af Gustav i weekenden, så den sender jeg lige til Nicholas 🙂

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej Mette!
   Jeg har lige fået lovning på dem i en sms sent i går aftes, så nu har vi alle mærker!
   Tak fordi du tænkte på os!
   Gitte K

   Like

 3. Mette siger:

  OK, så gemmer jeg den til en anden trængende 🙂

  Like

  1. Gitte K siger:

   At dømme ud fra Den Blå Avis er der mange trængende 😀

   Like

 4. Hej Gitte – er netop faldet over din blog. Ud over sommerhusnøkker (ejer et bittelille sortmalet skur i Ellinge Lyng) og samlekortmani (blev inspireret af dig til at efterlyse ekstra hos vores læsere) har vi det til fælles, at vi begge er mødre til et barn med en diagnose (vores børnekræft). Tak for en ærlig blog; flere af dem! Regnfuld forårshilsen fra Kemoland /Dorte

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej Dorte!
   Tak fordi du læser med – jeg har længe haft din blog på min liste på Bloglovin’ 🙂
   Åååh, jeg elsker Ellinge Lyng … særligt Korevlen og stranden og minigolfen! Er SÅ misundelig … synes, at det lyder eventyrligt med et lillebitte sortmalet skur. Man skal nok være sommerhusnørd for at få de billeder for nethinden, som jeg har lige nu … og dufte ❤
   Vi har rigtig mange dubletter, så hvis du mangler nogle, så skriv hvilke, så kigger jeg i stakken & sender jeg til jer!
   Samlealbums mener jeg, at man kunne købe i udvalgte butikker så sent som i sidste uge, men skriv til Føtex eller Bilka på deres facebookside, så kan de guide dig, så du ikke går forgæves.
   Held & lykke med samlingen!
   Kærlig hilsen Gitte K

   Like

 5. Sofie Grangaard siger:

  Hej… Imponerende, at I har fået samlet alle kortene 👍 vi mangler stadig 21,27,59,79,89,106 sig til, hvis du evt. har dem og vil sende mig Porto betaling. Mvh Sofie sofiegrangaard@gmail.com

  Like

  1. Fru K siger:

   Hej Sofie!
   Vi har ikke alle kortene i dubletter, desværre.
   Har du været i Føtex for nylig?
   De har en byttekasse, hvor man kan se, om dubletterne findes og købe dem.
   Ydermere kan man købe uåbnede pakker for 1 kr pr stk.
   I Føtex i Birkerød står byttekassen i kiosken.
   Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.