Hjem udenfor hjemmet

Da vi kom hjem til Novotel i Würzburg var det faktisk som at stikke sine trætte fødder ned i et par bløde lune tøfler og smække stængerne op.

‘Willkommen frau Kjaergaard und Familie’ og så fik vi nøgler og instrukser. Alt var på plads, alt var der taget hånd om, og vi gjorde store øjne, da vi så værelset. Lyst og lækkert. To bløde og lækre queensizesenge, en sovesofa, fladskærm, aircon, badekar, Nespressomaskine inkl kaffekapsler, samt minibar.

Og så var der superskarpt og smooth gratis internet. Med internet er man hjemme i hele verden. Jeg hører til den slags mennesker, der holder af internettet og ikke ser det som en paria. Hvor der er gratis internet, dér har jeg hjemme.

De hoteller, der bonger én for internet – eller slet ikke vil dele – de har ikke forstået betydningen af at holde kontakt med dem derhjemme. Man kan sørge for bløde senge, chokolade på hovedpuden og små parfumerede sæber – men det der virkelig batter på et hotel er et ægte velkommen, og det giver man bedst ved at give fri adgang til internettet. I gamle dage var der på gode hoteller postkort, brevpapir og kuverter med porto payé – i dag er gratis internet vejen til mange rejsendes hjerter.

derfor føltes Novotel som hjem udenfor hjemmet – velkommen hjem frau K ❤

Og så er jeg slet ikke nået til morgenmaden. Oh mein G….

fantastisch!