Uden vidner

Da vi var på vej i seng forleden, sad der en Mejeredderkop på væggen. Knægten opdagede den, og som vi (voksne) normalt gør, når vi støder på kræ indendørs, så ryger de hurtigt i toilettet eller ud af vinduet. Så – snup, og så lå den i toilettet. Og så brød knægten helt sammen. Han brød ud i krampegråd, og han tryglede om, at vi skulle fiske den op igen. ‘Den lever’ hikstede han ‘det må I ikke, den er sød’.

Vi fiskede den op igen, og den lå på gulvet og sprællede og led. Min mand traf den svære beslutning og maste den og skyllede den ud i toilettet, trods drengens protester: ‘den le-e-ver stadig – det er synd – neeeeeej!’. Drengen græd længe helt fortvivlet og utrøsteligt over Mejeredderkoppens ulykke. Den mest inderlige og hjerteskærende gråd kom fra vores lille kærlige dyreven.

Og vi lærte, at når vi afliver kræ, så er det uden ham som vidne fremover.

One Comment

  1. Jette siger:

    Alene det at I ved at et sådan kræ hedder en mejeredderkop, viser at I har læst mange ‘krible-krable’ – bøger 😉 Han er en sød og kærlig dreng, med omtanke for nogle af jordens allermindste væsner.

    Like

Der er lukket for kommentarer.