Som at komme hjem

Vi startede dagen med at gå fra vores lejlighed ned til Stargarder Strasse i det lækreste krystalklare solskin for at spise morgenmad på Spreegold. Det er altid som at komme hjem;  der er jo Bircher Müsli på menuen præcis som derhjemme 😉  Bortset fra at Spreegolds Bircher Müsli er en hel del bedre, da der er frisk frugt i. Bircher müslien er del af Spreegolds brunch platte:

Spreegold’s Brunch tallerken “the best” koster 18,50 € og består af 2 pandekager med ahorn sirup, den lækreste Bircher müsli, laks med kapers og peberrodsdressing, omelet med bacon ost, 2 forskellige slags skinke, marmelade, samt salat og brød til.

spreegold.jpgDa vi havde spist morgenmad, tog vi toget til Alexanderplatz, hvor vi gik i Alexa for at få en kop kaffe, kigge på Skylanders og på sko til mig. Her var det så, at en kollega ringede fra mit arbejde, og vi stod derfor i 20 minutter og blomstrede midt i Alexa, mens jeg forklarede, tænkte, talte og forsøgte at huske nogle detaljer fra før juleferien. Jeg var vitterlig langt væk hjemmefra – også i tankerne; jeg er på ferie, faktisk 😉 Jeg håber virkelig, at jeg var til nogen hjælp, men jeg fik dårlig samvittighed over ikke at være der og kunne klare ærterne selv.

Vi delte os op, og jeg gik i Primark. Der var virkelig mange mennesker, jeg var lidt stresset, fik også ondt i hovedet, og så mistede jeg lidt modet undervejs, så jeg fik slet ikke set på bukser og på træningstøj, som jeg ellers havde planlagt. Lidt surt, men det går nok alligevel, for jeg fandt det fedeste tøj til knægten, plus nogle superfede bluser, en blondekjole, pyjamas og nogle stroptoppe til mig selv.

Da jeg kom ud, var jeg ret træt af mig selv; hvorfor nu ikke bare glemme jobbet og nyde ferien her og nu? Jeg prøvede at zappe ud af følelsen af ikke at have gjort det godt nok, for jeg ved med mig selv, at jeg har knoklet og forberedt det bedst muligt før min ferie. Videre! Pyt!

Mine mænd stod lige udenfor i det krystalklare solskin og så på alle de glade mennesker, der stod på skøjter på skøjtebanen på Alexanderplatz. De to glade mænd, julestemningen, den blå himmel og solskinnet gjorde mig glad i låget igen.

DSC_0316.jpg