Yumcha Heroes

Ingen tur til Berlin uden en tur på Yumcha Heroes. Sådan har det været siden denne magiske dag i 2012. Siden da har vi været forbi de skønne kinesere på Weinbergsweg hver eneste gang, vi har været i Berlin.Normalt har vi ikke bestilt bord, for vi spiser tidligt i forhold til det primært yngre klientel, der som regel dukker op, når vi er færdige.

Lige netop den 1. januar er det jo lidt et sats – enten kommer der ikke et øje eller også er der fyldt. Den chance ville jeg ikke tage, så jeg bestilte bord via Quaando, og det fungerede perfekt. Der var rigtig mange mennesker, og alle bordene var optagede, så det var godt, at vi bestilte. Vi fik et fint bord til 3 personer i hjørnet med kig til køkken og til Weinbergsweg.

Vi bestilte en lang række rolls & dumplings – herunder kan du se, hvilke dumplings og rolls, jeg har taget billeder af ovenfor:

  • SHOU MAI; dampede wantans med hakket svinekød, vandkastanie, shitakesvampe og laksekaviar
  • TANG BAO; 2 kinesiske dej-dumplings med lunt choko-nougat-fyld og vanillesauce
  • ROASTBEEF ROLL; fyldte kinesiske pandekager, serveret afkølet med roastbeef, Peking-and/sennepssauce, agurkestrimler, gulerødder og purløg
  • EDAMAME og forrest står min min æble-agurk-frisk ingefær-pebermynte-ginger-ale-drink
  • CLASSIC SUMMER ROLL; rispapirrulle, afkølet, med kylling, Thai Basilikum, glasnudler, gulerødder og salat med sød fiske/chilisauce (den er med på de 2 billeder, for det er min favorit <3)
  • Se mere på og bliv sulten på yumchaheroes.de

Som sædvanlig var det en fantastisk oplevelse. Denne gang spiste knægten faktisk noget af maden. Han spiste et par pandekager og smagte på en frikadelle. Han spiste en masse edamame og noget agurk. Mere kan man ikke forvente af en kræsen 6 årig. Han elsker at komme på Yumcha Heroes, men jeg tænker, at det mest er på grund af det spændende gule toilet 🙂

Keine Reise nach Berlin ohne einen Ausflug nach Yumcha Heroes ❤

Later post fra 1. januar 2016